Activități

BASCHET

Recomandat în special copiilor înalți, baschetul este un sport de echipă foarte complex care dezvoltă îndemânarea copiilor, atenția distributivă și mai ales viteza de reacție. Ritmul de joc este unul foarte alert ceea ce contribuie la arderea foarte rapidă a caloriilor și la tonifierea musculaturii.

Școala de baschet Eco Sport Team oferă cele mai bune condiții pentru practicarea acestui sport. Cursurile se țin la sala de sport a Universității Lucian Blaga din Sibiu, pe strada Zaharia Boiu, nr. 3, după următorul program:

VOLEI

Ca și baschetul, voleiul este un sport care presupune sărituri și alungiri repetate, ajutându-l pe copilul tău să crească. Spre deosebire de baschet însă, ncesită destul de multă forță, de aceea este indicat pentru copiii cu vârsta de peste 7 ani.

Fiind un joc sportiv de echipă, voleiul are și calitatea de a-i ajuta pe copii să realționeze, să îmbunătățescă agilitatea și coordonarea mână-ochi.

Cursurile școlii de volei Eco Sport Team au loc de două ori pe săptămână, la sala de sport a Universității Lucian Blaga din Sibiu, pe strada Zaharia Boiu, nr. 3, după cum urmează:

FOTBAL

Este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi în aer liber care dezvoltă capacitatea de rezistenţă la efort. Este un sport colectiv prin care se învaţă respectul pentru ceilalţi și unde fiecare membru al echipei are un rol bine stabilit. Presupune un mare volum de muncă şi mult efort: sărituri, alergare etc, însă este foarte interesant, mai ales pentru băieți.

Cursurile școlii de fotbal Eco Sport Team au loc de două ori pe săptămână, la sala de sport a Universității Lucian Blaga din Sibiu, pe strada Zaharia Boiu, nr. 3, după cum urmează:

SKI & SNOWBOARD

Pentru că sunt sporturi care se desfășoară în aer liber, ski-ul si snowboarding-ul sunt foarte benefice pentru organism, ajutând la oxigenarea plămânilor și la întărirea organismului. Practicate de la o vârstă fragedă, îi vor învăța pe copii să-și coordoneze mai bine mișcările, să capete mai multa forță și mobilitate.

Cursurile de ski & snowboard se desfășoară pe pârtia de la Paltiniș.