Outdoor

Drumeții

Într-o lume în care suntem dependenţi de autoturism şi nu mai ştim să mergem pe jos, să observăm ceea ce ne înconjoară, să descoperim locuri noi, vă propunem o alternativă: drumeţiile.

Ghizii pe care îi punem la dispoziţia dumneavoastră sunt pregătiţi pentru această activitate şi vă vor oferi informaţii complete de geologie, geografie, istorie, biodiversitate şi mediu care vor face cu siguranţă excursia mai interesantă.

Pentru înscrieri, click aici.

Excursii cu bicicleta

Cicloturismul este o activitate turistică de recreere, în care deplasarea și vizitarea obiectivelor turistice se face pe bicicletă. Între drumeţia montană şi cicloturismul montan este o legătură foarte strânsă. Cicloturismul este o combinație între sport, natură, călătorie și cultură.

Ești activ și asta te face să te simți bine. Distanțele variază considerabil în funcție de traseul ales, de la câteva ore la câteva zile. Turiștii pot acoperi zilnic între 30 și 150 de km într-o zi. Bicicleta nu trebuie să fie foarte sofisticată, un mountain bike simplu și un rucsac bine legat pe portbagaj pot fi de ajuns.

Pentru înscrieri, click aici.